Trädfällning

Vi på Norrstubben är specialister på nedtagning av träd i alla storlekar och miljöer. Det finns inget träd som är för stort, svårt eller sjukt. Några av de metoder som vi använder oss av är:

Markfällning

Om det finns utrymme på marken att fälla trädet i ett stycke så gör vi det. Detta är det vanligaste, smidigaste och billigaste sättet att få ned ett träd på.

Sektionsfällning klättrandes

Vi klättrar upp i trädet och tar ner det bit för bit. Det görs ofta för att få ner träd som inte ryms eller är möjliga att fälla från marken. Vid behov kan till och med grenar och stambitar firas ned för att inte skada omkringliggande byggnader och växtligheter.

Sektionsfällning med skylift

Då trädet är i för dåligt skick för att klättra i, eller omgivningen för komplicerad, finns det möjlighet att montera ned träd bit för bit med hjälp av en skylift.

Tomtröjningar

Vi tar på oss hela tomtröjningar för nybyggen eller större avverkningar kring fastigheter. Då fäller vi de träd ni vill, kapar upp dem i timmerlängder, lyfter ihop dem till en hög vid vägen, samt flisar upp alt ris från alla träd. Sedan kan vi sköta kontakten med både virkesuppköpare och timmerbil åt er om det skulle önskas.

Kontakta oss för fri offert

Tel - 070-355 24 95

Smultronvägen 7 • 904 35 Umeå

Följ oss på Instagram